Bez službenih informacija

Nestali Dragan Pantić kupio kartu i otputovao?

Vijesti / Crna Kronika | 28. 09. 2016. u 11:50 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tjedan dana nakon prijave nestanka 60-godišnjeg Dragana Pantića pojavile su se informacije kako je on otputovao iz Mostara.

Prema informacijama koje su objavili i pojedini mediji u Mostaru, Pantić je isti dan kupio kartu i sjeo na autobus za Sarajevo.

''Prema iskazu svjedoka Pantić je zadnji put viđen na stanici. Provjeravamo sve iskaze i poduzimamo sve mjere koje su u našoj nadležnosti, o kretanjima osobe koja je nestala i očekujemo povratne informacije'', rekao je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

Po Marićevim riječima, obitelj nije potvrdila ove informacije.

Podsjetimo, Pantić je zadnji put viđen prošli tjedan u srijedu u 6.00 sati u Ulici kneza Domagoja u tvrtki u kojoj je radio. Javio se poslodavcu, razdužio ključeve i kazao kako taj dan neće dolaziti na posao.

Nakon pregleda nadzornih kamera u Mostaru, Pantić je snimljen kod hotela 'Bristol' u 6.15 sati i od tada mu se gubi svaki trag, prenijela je tada Fena.

Policija, kao i obitelj intenzivno traga za nestalim muškarcem i mole građane za bilo kakvu informaciju. Informacije o nestalom muškarcu, građani mogu javiti Policijskoj upravi Mostar

Pantić je bio odjeven u svijetlo smeđe hlače i crno bijelu jaknu.

Kopirati
Drag cursor here to close