Potraga

Nestala petogodišnjakinja i njezin 22-godišnji brat

Vijesti / Flash | 19. 07. 2015. u 16:25 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Brčanskom podmajevičkom selu Rašljani još uvijek traje intenzivna potraga za 22-godišnjakom i njegovom 5-godišnjom sestrom, potvrđeno je za 'Otisak.ba' sa lica mjesta. Njih dvoje jučer su se oko 15 sati udaljili od kuće, a navodno su otišli na kupanje, na obližnju rijeku, no kući se nisu vratili, pa su alarmirane nadležne službe u bh. Distriktu.

Kako je 'Otisku' potvrđeno od nekoliko osoba koje sudjeluju u potrazi za njima, pretpostavlja se, da se oni nisu izgubili, te da sve liči na bijeg od kuće. Potragu su jutros u 4 sata započeli pripadnici Crvenog križa i Civilne zaštite u Brčko Distirktu, a kasnije su im se pridružili i brčanski policajci sa psima tragačima.

"Jutros oko 8 sati smo ih uspjeli locirati, ali su pobjegli sa te lokacije. Došli smo do saznanja gdje bi mogli biti i krenuli smo tamo, no on je uočio naše ekipe i pobjegao je. Vidjeli smo ga kroz dvogled. Obzirom da poznaje teren za sada nam je umakao. On je bolestan. Prije nekoliko dana je pušten iz doma za djecu gdje je bio smješten", kazao je 'Otisku' izvor koji aktivno sudjeluje u potrazi.

Iako nitko službeno neće da potvrdi, ovaj slučaj liči da je 5-ogodišnja djevojčica oteta, te se strahuje za njeno zdravlje obzirom da su temperature nesnosne, a uz sebe, bar prema tvrdnjama mještana oni nemaju ni hranu ni vodu.

Kopirati
Drag cursor here to close