Bišće polje

Nesreća na južnom izlazu iz Mostara: Auto planuo nakon sudara

Vijesti / Crna Kronika | 18. 05. 2016. u 21:55 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 23.15 sati na skretanju prema Blagaju sudjelovala su tri automobila.

Unesrećeni su prebačeni vozilima Hitne pomoći, a promet od objekta Bauwelta do skretanja za Mostar potpuno je obustavljen.

Prema prvim neslužbenim informacijama, u ovoj prometnoj nesreći više osoba je ozlijeđeno. U sudaru su sudjelovali taksi vozilo Škoda, Alfa Romeo koji se nakon sudara zapalio, te još jedan automobil koji se udaljio s mjesta nesreće.

U pomoć pri gašenju zapaljenog automobila pozvani su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe koji su ubrzo ugasili požar.

Promet na dijelu magistralne ceste M-17, od ulaza u objekat Bauwelta, do raskrižja kod Sjemenarne je do završetka očevida potpuno obustavljen.

Nakon očevida kojeg su uradili službenici PU Mostar, znat će se uzrok ove teške prometne nesreće.

Oko 23:15 sati na magistralnoj cesti M-17, kod skretanja na cestu prema Blagaju i Nevesinju dogodila se prometna nesreća u kojoj su ukupno ozlijeđene tri osobe, te je na vozilima nastala velika materijalna šteta.

U nesreći je sudjelovao automobil Alfa Romeo kojim je upravljala osoba inicijala K.A., te se automobil nakon sudara zapalio zbog čega su intervenirali vatrogasci.

Drugi sudionik ove nesreće bilo je taksi vozilo Škoda Octavia kojim je upravljala osoba inicijala B.D., navodi se iz MUP-a HNŽ. Lakše tjelesne ozljede zadobila su oba vozača, te putnik inicijala Z.Z.

U ovoj nesreći sudjelovao je još jedan automobil nepoznate marke, koji se nakon sudara udaljio s mjesta događaja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close