Sletjeli u rijeku

Nesreća kod Prozora: U posljednji tren iz rijeke izvukli dvije osobe

Vijesti / Crna Kronika | 07. 10. 2015. u 14:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mjestu Gračanica kod Prozora u utorak oko 17 sati dogodila se prometna nesreća kada je vozač N.M. (1955.) zajedno sa suvozačicom H.N. (1943.), oboje iz Prozora, vraćajući se iz Mostara za Prozor, Mercedesom sletio sa magistralne ceste u korito rijeke Rame.

Mercedes je, prevrćući se niz korito, završio na krovu u rijeci, a voda je počela ulaziti u automobil. Uslijedila je dramatična akcija spašavanja unesrećenih, a prvi u pomoć su pristigli mještani koji žive u blizini, te vozači koji su primijetili nesreću.

Zahvaljujući brzoj reakciji ljudi koji su se zatekli na licu mjesta životi putnika su spašeni, nakon čega su prevezeni u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru. Prema informacijama iz bolnice, putnici iz Mercedesa nisu zadobili ozljede opasne po život.

Prema informacijama koje je 'Dnevni avaz' dobio od osoba bliskih ozlijeđenima, putnici u automobilu su bili pod vodom ukupno četiri minute boreći se za život. Uzrok slijetanja automobila sa ceste još uvijek nije utvrđen.

Kako je navedeno iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Bljesak.info osoba inicijala H. N. (1943.) smještena je na Odjel intenzivnog liječenja SKB Mostar, i za sada je klinički stabilna. Osoba inicijala N. M. (1950.) je nakon ukazane liječničke pomoći otpuštena iz SKB Mostar, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close