rip

Neopisiva tuga na posljednjem ispraćaju studentice Selme Agić

Vijesti / Crna Kronika | 12. 10. 2016. u 16:19 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bugojnu je danas organiziran posljednji ispraćaj studentice Selme Agić (21), koja je skupa s cimerkom Editom Malkoč iz Bosanske Krupe smrtno stradala u ponedjeljak navečer u prometnoj nesreći kod Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Nakon klanjanja dženaze ispred Sultan-Ahmedove džamije, koju je predvodio glavni imam u Bugojnu Vehid ef. Arnaut, tužna povorka od nekoliko tisuća građana uputila se prema groblju Jaklić gdje je obavljen ukop stradale djevojke.

Neutješni su bili otac Amir, majka Dina, sestra Azra i brat Harun i svi ostali članovi Selmine obitelji koji su još uvijek u nevjerici da njihove Selme više nema.

Žal i tuga zbog izgubljenog mladog života bili su i na licima svih onih koji su željeli da odaju posljednju počast Bugojanki čije su mladalačke želje i snovi naglo prekinuti.

Najtužnijem činu prisustvovali su Selmini prijatelji iz srednje škole i s folklora, pojedini profesori sarajevskog Univerziteta, kao i kolege i kolegice s Filozofskog fakulteta, koji su u jecajima i suzama ispratili svoju prijateljicu na vječni počinak.

Selmu i Editu je na pješačkom prijelazu udario crni Golf VI, čiji je vozač Sanjin Sefić pobjegao s mjesta tragedije.Nekoliko sati nakon što je počinio teško krivično djelo, ugasivši živote dviju djevojaka, prešao je državnu granicu i napustio BiH.

Ovo je, inače, druga tragedija u obitelji Agić. Sličnu sudbinu doživio je tijekom rata Selmin brat Adi kada se u Zenici otrgnuo iz ruku majke i smrtno stradao nakon što je na njega naletjelo jedno vozilo.

Kopirati
Drag cursor here to close