Ne zna se tko vlada
Čović
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 15:53
IZVOR: Fena
AUTOR: R.I.
Ne zna se tko vlada
3

''Drugim riječima, teško je i definirati tko je pozicija, a tko opozicija'', izjavio je Čović nakon sjednice Predsjedništva HNS-a BiH

Politička situacija u BiH je zabrinjavajuća i evidentna je ozbiljna kriza funkcioniranja vlasti na svim razinama, rekao je predsjednik Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH i član Predsjedništva BiH Dragan Čović danas u Mostaru.

Naime, danas je otkazana sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, a na upit je li koalicija tehnička, Čović je odgovorio kako koalicija na entitetskoj i državnoj razini postoji "od točke dnevnog reda do točke dnevnog reda, kako je čiji interes".

''Drugim riječima, teško je i definirati tko je pozicija, a tko opozicija'', izjavio je Čović nakon sjednice Predsjedništva HNS-a BiH.

Naveo je i to kako je siguran da izbora prije listopada 2018. godine neće biti, a za to vrijeme "treba nešto uraditi i treba funkcionirati i pokušati ispuniti planove, ne samo na europskom putu, nego i oko ključnih ekonomskih i životnih pitanja".

Najavio je kako će hrvatske političke stranke do kraja travnja, preko klubova zastupnika na entitetskoj i državnoj razini, pokrenuti nekoliko inicijativa ne bi li se krenulo s rješavanjem problema koji se već dugo guraju pod tepih.

''Moramo pronaći neko rješenje kojim ćemo probuditi odnose u BiH, da se pokrenu one aktivnosti koje smo mi sebi stavili u zadatak, a to je primarno stabilnost BiH, jačanje socioekonomskih potencijala s jedne strane, te osiguravanje europskog puta s druge strane'', istaknuo je Čović.

Na današnjoj sjednici Predsjedništva HNS-a BiH u Mostaru, pored aktualne političke situacije, razgovarano je i o braniteljskoj populaciji.

''Razgovarali smo o zaštiti dostojanstva hrvatskih branitelja, u kontekstu procesa u Haagu, i šestorice predstavnika HVO-a, koji brane čast HVO-a i svih institucija koje su izložene optužbama. Dajemo im punu potporu da dokažu svoju nevinost pred Haaškim tribunalom. Stat ćemo uz sve one koji su časno nosili odoru HVO-a i dati im potporu'', poručio je Čović.

Komentari (3)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
ludi milojko
1. ludi milojko
prije 153 dan.
znamo da ti i Bake vladate 25 godina i šta ćemo sad ?
+82
-6
0
BA
Chrome
Uskoro Eto
2. Uskoro Eto
prije 153 dan.
ovdje može vladati tko god hoće i biće isto. kad je kuća trošna i neuredna , bez temelja i krova, bez vrata i prozora, bez rada i reda, nema dobra!
+69
-16
9
-
Chrome
Omer Vatric
prije 153 dan.
Zna se!!!!!!!!!!!!
+35
-2
0
-
Chrome