Dojava

Nastavljen niz: Ponovno dojava o bombi u najvećem TC u Crnoj Gori

Vijesti / Crna Kronika | 20. 04. 2017. u 16:52 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tržni centar 'Delta city' u Podgorici evakuiran je oko 18 sati zbog dojave o postavljenoj bombi.

Na lice mjesta odmah su upućeni vatrogasci i ekipe hitne pomoći, kao i specijalne jedinice MUP-a Crne Gore za antidiverzantska djelovanja.

To je šesta dojava u posljednjih desetak dana o bombama u objektima u Podgorici, a druga u 'Delta cityju', najvećem tržnom centru u Crnoj Gori.

Posljednja lažna dojava je bila prije dvije večeri u hotelu 'Ramada' u središtu Podgorice. Sve dosadašnje dojave o postavljenoj bombi bile su lažne.

Prethodne dojave odnosile su se na diskoteku 'Beagle', shoping mall 'Delta City', hotele 'Hemera', 'Centre Ville' i hotel 'Hilton' u Podgorici.

Policijski službenici su večeras izvršili antidiverzijski pregled shoping malla 'Delta city' u Podgorici i okoline tog objekta, pri čemu nije pronađena eksplozivna naprava, priopćeno je iz crnogorske Uprave policije.

U policiji su pojasnili da je dežurna služba podgoričkog Centra sigurnosti oko 18 sati obaviještena da postoji dojava da je u spomenutom shoping mallu u Podgorici postavljena eksplozivna naprava.

Službenici crnogorske Uprave policije su, kako navode, veoma brzo nakon poziva utvrdili da je lažna dojava upućena iz Srbije, sa SIM kartice kupljene u toj državi. Iz policije su rekli da je NCB Interpol Podgorica odmah kontaktirao NCB Interpol Beograd.

"Kao i u prethodnim slučajevima, sumnjamo da je poziv upućen sa neregistriranog prepaid broja, koji je iskorišten samo jednom i to u svrhu činjenja ovog kaznenog djela", navode iz crnogorske policije.

Kopirati
Drag cursor here to close