Uznemiravanje

Napad u Zvorniku nije bio izoliran slučaj

Vijesti / Crna Kronika | 04. 05. 2015. u 16:18 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik RS Milorad Dodik rekao je da nedavni teroristički napad u Zvorniku nije bio izoliran slučaj, te ocijenio da i današnja lažna dojava o bombi u toj općini predstavlja metodu uznemiravanja i da je apsolutno jasno da će se i dalje koristiti takve metode.

Predsjednik Srpske je napomenuo da je pažljivo izabrana stanica Policije Republike Srpske da se izvrši teroristički napad, ubije policajac i unese nestabilnost, prije svega u javnosti, javlja SRna.

"Naša policija je veoma aktivno djelovala i ona danas predstavlja sigurno jedan od najvažnijih faktora ukupne stabilnosti u samoj Republici Srpskoj i mi ćemo nastaviti razvijati njene kapacitete", rekao je Dodik za Radio-televiziju Vojvodine.

Kada je riječ o današnjoj lažnoj dojavi o bombi u Zvorniku, Dodik je ukazao da i to, na neki način, predstavlja uznemiravanje, a pogotovo u Zvorniku koji je "htjeli ne htjeli, ipak roviti".

"U tom pogledu je apsolutno jasno da će se i dalje koristiti takve metode. Prije nekoliko dana je i u Gradišci bila takva dojava da je u školi postavljena bomba, pa je izvršena evakuacija. Kada to češće imate onda počnete da se nekako navikavate da živite s tim, ali naprosto ćemo vidjeti način kako ćemo se tome suprotstaviti", istakao je Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close