Beograd

Nakon višesatne opsade: Uhićen muškarac u bloku 45

Vijesti / Flash | 26. 08. 2016. u 13:12 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac srednjih godina uhićen je nešto poslije 14 sati u beogradskoj Ulici Jurija Gagarina 241, svega 20-ak minuta nakon što se policija povukla, nakon višesatne opsade i potrage za osobom koja je sinoć izrešetala automobil na Novom Beogradu, a zatim pobjegla u tu zgradu.

Kako je javio novinar Tanjuga s mjesta događaja još nije poznato je li uhićeni muškarac osoba za kojom policija traga pod sumnjom da je pucala na automobil.

Poslije opsade solitera, koja je trajala oko 15 sati, policijske snage su se povukle, da bi svega 20-ak minuta kasnije u zgradu utrčali policajci u civilu, a za njima i pripadnici interventne pukovnije i priveli jednu osobu.

Zasad neidentificirani muškarac koji je vozio crni automobil BMW, sinoć nešto poslije 20 sati počeo je pucati nasumično iz vozila i automobilom udarao u druga vozila u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, oštetivši najmanje još četiri automobila.

Nakon pucnjave, osumnjičeni je pobjegao dalje Ulicom Jurija Gagarina, ali mu je kod broja 213 otpao kotač na vozilu, pa je nastavio trčati i naoružan uletio u neboder u Ulici Jurija Gagarina 241.
Policija je u automobilu napadača našla dva pištolja.

Prema navodima medija, naoružani muškarac je srednjih godina i skrivao se na nekom od 14 katova nebodera sa 90 stanova.

Kopirati
Drag cursor here to close