akcijski plan

Najveća zamjerka reformskoj agendi je što nema mapu puta

Vijesti / Flash | 27. 08. 2015. u 15:06 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnik Stranke demokratske akcije (SDA) u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH (PSBiH) Senad Šepić ocijenio je danas da je veoma važno da se "reformska agenda" konačno našla pred bh. parlamentarcima.

''Ono što je osnovni problem, zamjerka pozicije i opozicije, najvećim dijelom je to što nemamo provedbeni dio, odnosno akcijski plan, nemamo mapu puta'', kazao je Šepić, komentirajući novinarski upit u vezi s reformskom agendom čije je razmatranje danas na dnevnom redu sjednice Zastupničkog doma PSBiH.

Upitao se, međutim, na koji će se način, ono što je politički prepoznato kao opredjeljenje BiH, u praksi provesti.

Istovremeno, konstatirao je da bismo već do naredne sjednice Zastupničkog doma PSBiH trebali imati akcijski plan za 2015. godinu (akcijski plan za provedbu reformske agende).

''U samoj agendi stoji da će provedba usuglašene reformske agende, koja je usuglašena na svim nivoima i s međunarodnom zajednicom, početi odmah'', precizirao je Šepić, navodeći da to podrazumijeva da su institucije vlasti i Vijeće ministara BiH i entitetske, pa čak i vlade županije već sada u punom kapacitetu angažirane na tom planu.

Kopirati
Drag cursor here to close