Natjecanje

Najprecizniji službenici TU Sjeveroistok

Vijesti / Flash | 01. 06. 2012. u 15:14 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu obilježavanja 12. godišnjice i Dana Granične policije BiH 01.06.2012. u Suhodolu je održano sportsko natjecanje u streljaštvu policijskih službenika Granične policije.

Domaćin susreta bio je Centar za obuku GP BiH, a učešće na natjecanju uzelo je osam ekipa sa ukupno 24 sudionika. Nakon tri sata natjecanja u ugodnoj i sportskoj atmosferi, pomoćnik načelnika Centra za obuku, Ešef Mulahasanović proglasio je pojedinačne i ekipne pobjednike.

Prvo mjesto u pojedinačnom natjecanju osvojio je Goran Ikonić iz Terenskog ureda Sjeveroistok, postavši tako vlasnik pištolja 'ČZ 85B'. Na drugom mjestu je policijski službenik Adnan Bečić iz Terenskog ureda Istok, a na trećem Anis Fejzić iz Terenskog ureda Zapad.

Treću godinu za redom su se kao najprecizniji strijelci pokazali policijski službenici TU Sjeveroistok, koji su kao najbolja ekipa nagrađeni sa tri para profesionalnih rukavica za streljaštvo. U ekipnom natjecanju drugo mjesto osvojio je Terenski ured Zapad, a treće Centralni istražni ured, navedeno je iz Službe za odnose s javnošću GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close