U posebnom spremniku

Na Karasovićima zaplijenjeno 8,8 kilograma kokaina

Vijesti / Flash | 27. 10. 2016. u 14:24 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dubrovačka policija zaplijenila je na graničnom prijelazu Karasovići, na izlazu iz Hrvatske, više od 8,8 kilograma kokaina kojega su u autombilu prevozila dvojica albanskih državljana starih 26 i 23 godine.

Policija otkriva da je automobil albanske registracije u kojemu je pronađena droga na granicu došao u srijedu navečer, nešto prije 21 sat.

Tijekom granične kontrole policijski službenici Policijske postaje Gruda u suradnji s djelatnicima Graničnog carinskog ureda Karasovići i Mobilne postrojbe carine uočili su preinake na karoseriji i u unutrašnjosti automobila pa su zatražili sudski nalog za pretragu.

Pretragom je u posebno izrađenom spremniku, iza kontrolne ploče, pronađeno devet paketa u kojima se nalazilo ukupno 8821 gram kokaina.

Zbog sumnje da su odgovorni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama Albanaca su uhićeni i nad njima je tijeku kriminalističko istraživanje, izvijestila je policija.

Ističu da je nakon prošlotjedne rekordne zaplijene heroina i ova zapljena zanimljiva "zbog svoje vrste, količine i vrijednosti, ali i činjenice da je zaplijenjena prilikom izlaza iz Republike Hrvatske".

Kopirati
Drag cursor here to close