motivirajte ljude

Na internet procurio poziv na kontra ustanak SNSD-a

Vijesti / Flash | 02. 05. 2016. u 17:14 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U javnosti je objavljen dokument SNSD-a u kojem se pozivaju čelnici stranačkih ogranaka da se pripreme na prosvjede protiv Saveza za promjene, srpskih predstavnika u institucijama BiH.

''Savez nezavinsnih socijaldemokrata će tijekom svibnja mjeseca u Banja Luci organizirati meeting protiv vanustavnog i izdajničkog djelovanja tzv. Saveza za promjene zajedničkim institucijama BiH.

U tom smislu obavezni ste da nam do utorka 26.4. do 10 sati dostaviti ime prezime i broj telefona kontakt osobe koordinatora ispred vašeg općinskog/gradskog odbora.

Koordinator će isključivo biti zadužen za svu komunikaciju za organizaciju meetinga.

Još jednom podsjećamo da je zadatak da motivirate i organizirate prisustvo što većeg broja ljudi, članova i simpatizera naše stranke kao da i što prije rezervirate dovoljan broj autobusa i drugih transportnih sredstava.

Informacije o održavanju datuma meetinga će vam biti blagovremeno dostavljene i one ovise od najavljenog datuma održavanja prosvjeda opozicije'', navedeno je u pozivu SNSD-a.

Podsjetimo, prosvjedi su najavljeni 14. svibnja u Banjaluci. Savez za promjene u kojem su SDS Mladena Bosića, PDP Mladena Ivanića i Branislava Borenovića i NDP Dragana Čavića, zakazao je prosvjede protiv predsjednika RS i njegovog režima. Savez za promjene je od predsjednika RS-a su zatražili da podnese ostavku, te raspiše prijevremene predsjedničke i parlamentarne, zajedno s lokalnim izborima zbog teškog ekonomsko-socijalnog stanja u RS-u.

Dodik je na ovo uzvratio da će njegov SNSD istog dana u Banja Luci organizirati kontraprosvjede.

Predsjednik Republike Srpske (RS) i SNSD-a Milorad Dodik izjavio je u travnju da će, na dan kada opozicija u RS-u bude organizirala prosvjede zbog teškog socijalno-ekonomskog stanja u RS-u, i vlast organizirati kontraprosvjede protiv njih, jer su "izdajnici, koji nisu dobro došli u RS".

''Tog istog dana, u isto vrijeme i mi ćemo organizirati prosvjede, jer imamo razloga da kažemo da su oni svojom izdajničkom politikom na nivou BiH doveli RS u ovu situaciju, u kojoj jeste'' naveo je tada Dodik u izjavi novinarima u Banjoj Luci.

Tvrdi da će "oporbi tada reći da izdajnici nisu dobro došli u RS".

 

Kopirati
Drag cursor here to close