besprijekorno odrađeno

MUP: Utakmica Zrinjski - Legia protekla bez incidenata

Vijesti / Flash | 13. 07. 2016. u 14:39 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijske snage MUP-a HNŽ-a, u suradnji sa specijalnim policijskim postrojbama iz cijele Federacije Bosne i Hercegovine, na visokoj su razini odradili organizaciju osiguranja utakmice drugog pretkola Lige prvaka između HŠK Zrinjski i Legia Varšava, koja je prema svim sigurnosnim procjenama ocjenjena kao utakmica visokog rizika.

Utakmica je odigrana na stadionu pod Bijelim brijegom u Mostaru koju je pratilo oko 8000 gledatelja od čega oko 400 gostujućih navijača. Policijske snage su na vrlo profesionalan i odgovoran način izvršili osiguranje njihovog dolaska, boravka, sigurnog odlaska sa stadiona, a kako saznajemo policija je grupe navijača ispratila sve do granice s RH.

Također je urađena pratnja i osiguranje samih igrača i uprave kluba Legia iz Varšave, priopćeno je u srijedu na internetskim stranicama MUP-a HNŽ-a.

''Sa zadovoljstvom možemo reći da je sve prošlo bez i najmanjeg incidenta nakon čega je ovo ministarstvo primilo brojne pohvale, prije svega od Uprave kluba HŠK Zrinjski, za profesionalno odrađen posao kao i od samog delegata jučerašnje utakmice'', dodaje se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close