Mostar-Jablanica: Kamion izletio s ceste, stvorene gužve u prometu
Bez ozlijeđenih
OBJAVA: Subota, 12. kolovoza 2017. 16:04
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Kamion nesreća Jablanica2Kamion nesreća Jablanica
0
Kamion nesreća Jablanica2
Kamion nesreća Jablanica

Zbog ove prometne nesreće nastale su veće prometne gužve u oba smjera, a cisterna je s magistralne ceste sklonjena oko 15:45 sati.

Oko 14:20 sati na magistralnoj cesti M-17, na ulazu u Jablanicu iz smjera Mostara dogodila se prometna nesreća u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba, ali su u prometu stvorene velike gužve.

Kako Bljesak.info saznaje, kamion-cisterna je iz za sada nepoznatih razloga izletjela s ceste, te se zabila u stijene pored magistrale. Stražnji dio kamiona je ostao popriječen na cesti, tako da se promet odvijao naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Zbog ove prometne nesreće nastale su veće prometne gužve u oba smjera, a cisterna je s magistralne ceste sklonjena oko 15:45 sati.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.