Sretnice

Mostarac mahao pištoljem i prijetio u svatovima

Vijesti / Crna Kronika | 21. 12. 2015. u 10:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

D. V. (1983.) iz Mostara je 19. prosinca 2015. godine mahao pištoljem i prijetio u svadbenom salonu u jednom mostarskom naselju, objavio je MUP HNŽ-a.

Na mjesto događaja izišli su službenici PS Mostar Jug koji su navedenog lišili slobode na parking prostoru svadbenog salona, te ga priveli u službene prostorije.

Kod istog je pronađen jedan metak, dok oružje nije pronađeno. Na mjesto događaja upućeni su i službenici JOP-a. Od strane pripadnika policije poduzete su sve potrebne mjere, a sa svime je upoznat nadležni tužitelj, priopćeno je iz MUP-a HNŽ-a.

PU Mostar je zaprimila prijavu da je 18. prosinca u Mostaru otuđeno vozilo marke ''Nissan Terano'', vl. JP Šume Herceg-Bosne, dok se nalazilo parkirano u Ul. Bulevar narodne revolucije. O ovom slučaju je upoznat Odjel krim. policije. Isti dan izvršena je provala u kapelicu groblja Sjenčine u Grabovici.

Romski dječaci ukrali torbu

A.I. (1987.) iz Mostara je prijavila da joj je u Ul. Stjepana Radića u Mostaru otrgnuta torba od strane više mlađih osoba romske nacionalnosti. O prijavi su odmah upoznate sve policijske patrole na terenu koje su ubrzo pronašle dvije maloljetne osobe, a radilo se o I.R. star oko 12 godina i H.A. star 14 godina, kod kojih je pronađena torba koja je odmah vraćena vlasnici.

Dan kasnije policiji je također prijavljeno da je u Vrapčićima otuđen novčanik s novcem.

I.Dž. iz Mostara je u nedjelju prijavio da mu uništen stambeni prostor u Ulici Kralja Tomislava gdje isti živi kao podstanar. Stvari u unutrašnjosti su ispreturane i porazbijane, a ulazna vrata zatečena otvorena bez vidnih oštećenja. Izvršen je očevid.

Registrirane 24 prometne nesreće

Proteklog vikenda Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije je iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta registriralo 30 prijava i to: na području Mostara 20, na području Jablanice dvije prijave, na području Konjica tri i na području Čapljine pet.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je devet prekršaja i to na području Mostara dva, na području Čitluka četiri, na području Konjica jedan prekršaj, na području Čapljine jedan i na području Prozor-Rame jedan.

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 24 prometne nezgode i to na području Mostara 11, na području Čapljine tri nezgode, na području Konjica pet, na području Neuma jedna, na području Čitluka dvije, na području Stoca jedna nezgoda i na području Jablanice jedna.

U ovim prometnim nezgodama četiri su osobe smrtno stradale, jedno osoba je zadobila teške tjelesne ozlijede, devet osoba lakše tjelesne ozlijede, dok su dvije osobe zadobile ozlijede neutvrđenog stupnja.

Također, tijekom vikenda se u Mostaru u naselju Livač se dogodilo ubojstvo.  Đ.B. (1993.). je ubijen od strane maloljetnog M.T. (1999.)

Kopirati
Drag cursor here to close