Zalik

Mostar: Žestok sudar tri automobila na magistrali

Vijesti / Crna Kronika | 26. 08. 2014. u 14:38 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oko 14:40 sati na magistralnoj cesti M-17 koja prolazi između naselja Zalik i Gornji Zalik dogodila se prometna nesreća sa velikom materijalnom štetom.

Kako se moglo vidjeti na mjestu nesreće u ovoj prometnoj nesreći sudjelovali su Fiat Punto, Opel Astra i Opelovo kombi vozilo.

Prema neslužbenim informacijama i riječima očevidaca do prometne nesreće došlo je kada je Fiat sa magistralne ceste (smjer jug-sjever) htio skrenuti u naselje Zalik, a u tom trenutku njega je sa stražnje strane udario automobil Opel Astra koji je Fiata odbacio na suprotni kolnički trak na nadolazeće kombi vozilo (iz smjera sjevera).

Iako je, kako je vozač kombija rekao, htio izbjeći sudar skrečući u stranu, do toga nije došlo jer se sve zbilo u jednoj sekundi, te je kontakt između automobila bio neizbježan. Iz MUP-a HNŽ saznajemo da su ozlijeđene dvije osobe koje su zatražile liječničku pomoć u RMC 'dr. Safet Mujić'. Lijećnici su im konstatirali lakše tjelesne ozljede.

Zbog ovog sudara u oba smjera (sjever i jug) stvorene su kilometarske kolone vozila, i sve to do okončanja očevida. Nakon što su službenici PU Mostar uradili očevid prometovalo se usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila, sve do uklanjanja vozila s kolnika.

Oko 16 sati promet je na ovom dijelu magistralne ceste M-17 normaliziran.

Kopirati
Drag cursor here to close