Provale

Mostar: Za vikend se krale torbe, mobiteli, plazme i alat

Vijesti / Crna Kronika | 08. 02. 2016. u 09:56 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom proteklog vikenda u HNŽ se dogodio niz pljački. U petak se Policijskoj upravi Mostar obratila S.K. koja je prijavila provalu u poduzeće 'Šumarstvo' u Titovoj ulici.

u noći sa petka na subotu u 3:25 sati, D.T. je PU Mostar prijavio provalu u poslovnicu sporstke kladionice 'Zmajevi' koja se nalazi u prigradskom naselju Opine. Iz objekta su ukradene četiri tv plazme.

U subotu se policiji obratila R.B. iz Tomislavgrada. U prijavi je navela da joj je na području Starog grada u Mostaru ukraden mobitel Sony Xperia 4.

Kako se navodi u izvješću MUP-a HNŽu nedjelju u 3:45 sati policiji se obratila L.M. koja je navela da joj je u diskoteci 'Drugi način' u Mostaru ukradena torba u kojoj se nalazio novčanik i osobni dokumenti.

Policijskoj postaji Čitluk se u nedjelju obratio J.K. koji je u prijavi naveo da su mu iz stare kuće na adresi Međugorje b.b. ukradene dvije motorne pile i radna kolica.

Policijska postaja Jablanica dobila je prijave o provalama u tri vikendice na području Risovca. Ovom prilikom ukradena su dva agregata i plazma tv.

U nedjelju u 00:35 sati patrola policije je prilikom pokušaja provale u skladište poslovnice trgovine 'Konzum' u Ulici kneza Domagoja u Mostaru zatekla D.V. (1978.) iz Bugojna. U svim slučajevima policija je uradila očevid, te se poduzimaju druge mjere i radnje na kompletiranju istraga.

Kopirati
Drag cursor here to close