Mostar: Voda je u granicama sanitarne isparavnosti

Vijesti / Flash | 21. 01. 2015. u 08:31 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Kvaliteta vode danas je u granicama sanitarne ispravnosti i nema potrebe za bilo kakvim dodatnim tretmanom'', rekli su za Bljesak.info iz Vodovoda Mostar, a ukoliko dođe do promjena potrošači će biti blagovremeno obaviješteni putem servisnih informacija.

Na cijelom području Širokog Brijega vodu za piće potrebno je do daljnjega prokuhavati, u utorak je rečeno za medije je iz Javnog poduzeća 'Vodom i kanalizacija'.

U većini općina Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) došlo je do zamućenja vode zbog obilnih kiša te se građani pozivaju na prokuhavanje vode koju koriste za piće.

Komunalna i vodovodna poduzeća iz ZHŽ-a obavijestili su građane kako su analize pokazale da je voda za piće ispravna, no zbog zamućenja se preporučju mjere predostrožnosti kako bi se izbjegle moguće zaraze.

Iz Vodovoda i kanalizacija d.o.o Široki Brijeg, Komunalnog Grude i Parkova d.o.o. Ljubuški obavjestili su javnost da su na snazi mjere predostrožnosti, jedino iz Vodovoda d.o.o Posušje nisu na snazi mjere predostrožnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close