Bio pred sucem

Mostar: Vlasniku pronađenog laboratorija za drogu određene mjere zabrane

Vijesti / Crna Kronika | 21. 11. 2014. u 18:32 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlasniku pronađenog laboratorija u privatnom stanu u Splitskoj ulici na broju 68 Draganu Džebi (38) pred sucem za prethodni postupak u Općinskom sudu Mostar određene su mu mjere zabrane.

On je u potpunosti priznao krivicu. U spomenutom stanu policija je pretresom pronašla određen broj stabljika indijske konoplje, oružje i streljivo, te pribor neophodan za uzgoj biljaka, o čemu smo već pisali.

Mjere zabrane, kako je kazala županijska tužiteljica Eldina Biuk, zadužena za ovaj slučaj, uključuju oduzimanje putnih isprava, te podrazumijevaju da Džeba ne smije napustiti mjesto boravišta.

Također, on će imati obavezu javljanja državnom organu u danima koje Sud odredi, a ukoliko prekrši mjere zabrane, može mu biti određen pritvor.

Džeba je u stanu koji je koristio kao laboratorij za uzgoj indijske konoplje, te pripremu iste za prodaju imao tajnu prostoriju, skrivenu iza pregrade u zidu, a pregrada je bila sakrivena ormarom.

Inače, Džeba je više puta uhićivan zbog droge, a posljednji put je bio priveden u svibnju u Sarajevu, kada je također kod njega pronađena izvjesna količina marihuane.

Kopirati
Drag cursor here to close