Istraga i izvješće

Mostar: Uzrok teške nesreće - pretjecanje

Vijesti / Crna Kronika | 20. 08. 2017. u 09:52 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu navečer na magistralnoj cesti M-17, nedaleko od mostarskog aerodroma dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 20-godišnjak.

Prema riječima dežurne tužiteljice, vjerojatni uzrok ove prometne nesreće je neprilagođena brzina, te preticanje jednog od sudionika.

Uslijed toga došlo je do sudara motocikla i osobnog vozila Ford Focus. Međutim, više podataka će se znati kada se kompletira izvješće, te uradi vještačenje oba vozila od strane vještaka prometne struke.

"Ford se kretao iz smjera grada prema jugu, dok je motocikl dolazio iz smjera Ortiješa, odnosno juga. Jedan od sudionika je vjerojatno počeo preticati treće vozilo, te je došlo do sudara Forda i motocikla. Jedna osoba je smrtno stradala, a druga je zadobila teške tjelesne ozljede.

Kako sam informirana od strane policije, kod ozlijeđenog mladića je urađeno nekoliko operativnih zahvata i prema posljednjim informacijama, izvan je životne opasnosti. Obdukcija smrtno stradalog D.I. bit će obavljena tijekom ponedjeljka", kazala je dežurna tužiteljica za Bljesak.info.

Motocikl i osobno vozilo su specijalnim policijskim vozilom 'pauk' izuzeti u krug Policijske uprave Mostar radi vještačenja. Službenici Policijske uprave Mostar su na mjestu nesreće uradili očevid.

Kopirati
Drag cursor here to close