Kobne ozljede

Mostar: U prometnoj nesreći ugašen još jedan mladi život

Vijesti / Crna Kronika | 23. 09. 2015. u 20:06 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklih dana stanovnike Mostara potresla je vijest o smrti mladića Andreja N. (21) koji je stradao u prometnoj nesreći u noći s 15 na 16. rujna.

Vladala je zabrinutost zbog toga što nijedan medij nije imao službenih informacija o nesreći, te nije bilo poznato gdje je mladić stradao.  Također vladao je šok i nevjerica zbog izgubljenog mladog života na ulicama grada.

Naime, Andrej N. je podlegao ozljedama proteklog vikenda, u noći sa subote na nedjelju oko 1:30 sati. 

Prema informacijama iz MUP-a HNŽ Andrej N. je bio na motociklu u trenutku nesreće, a s njim je bio i R.I. Nesreću su doživjeli u Ulici kralja Petra Krešimira IV u neposrednoj blizini stadiona.

Prema riječima očevidaca mladići su se motociklom, iz neutvrđenih razloga, zabili u zid ispred kuće koja se nalazi na križanju ulice Matice hrvatske i kralja Petra Krešimira IV.

U informaciji iz MUP-a HNŽ, a prema službenom biltenu, mladići su zadobili ozljede neutvrđenog stupnja. Međutim, četiri dana nakon nesreće Andrej N. je preminuo od zadobivenih ozljeda u SKB Mostar. Na mjestu nesreće rodbina i prijatelji su upalili svijeće i postavili sliku sa likom preminulog mladića.

Pokop mladića obavljen je u ponedjeljak.

Kopirati
Drag cursor here to close