Foto pregled

Mostar u 2014.: Grad slučaj neispunjenih obećanja

Vijesti / Politika | 31. 12. 2014. u 14:35 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od Nove bez dočeka do Nove bez dočeka. Tako bi se mogli opisati početak i kraj 2014. godine u kojoj je Mostar ostao grad slučaj i rob visoke politike.

Mostar su u 2014. protresli prosvjedi i paljevine te konstantna natezanja političkih stranaka o tomu što je najbolje za grad na Neretvi.

Grad će pamtiti i nove semafore, koji su, postavljeni sa zakašnjenjem, nakon 15-tak prometnih nesreća na vrhu Avenije, još uvijek nedovršeni jer im nisu ugrađena tipkala za slabovidne i jer je pristup invalidima ostao mrtvo slovo na papiru. Uostalom, kao i puno drugih obećanja.

Mostar je ove godine, osim poziva turistima i prirodnih ljepota, koje svi cijene svi osim nas, završio u svjetskim medijima i po svojem smeću, pa je nakon Al Jazzerae, Bljesakova interaktivna karta kanti za smeće završila na BBC-u. Smeće i nakon toga završava gdje je njemu, ali i građanima, drago.

Izdogađalo se sve i svašta u Mostaru, a mi smo se trudili biti na licu mjesta. Stoga Vas vodimo na šetnju kroz foto-galeriju Mostara u 2014. uz želje da nas ljepši prizori čekaju u 2015. godini.

Kopirati
Drag cursor here to close