Hospitaliziran

Mostar: Ranjeni mladić u stabilnom zdravstvenom stanju

Vijesti / Crna Kronika | 10. 02. 2016. u 16:33 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle noći ispred caffe bara 'Ice bar' u Vukovarskoj ulici u Mostaru došlo je do pucnjave, te je tom prilikom unutar objekta ranjena osoba I.T. (1991.).

Iz MUP-a HNŽ je priopćeno kako je mladić ranjen u predjelu potkoljenice, te je nakon ranjavanja hospitaliziran u SKB Mostar.

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar priopćeno je kako je I.T. (1991.) izvan životne opasnosti i stabilnog je zdravstvenog stanja. On je hospitaliziran na Odjelu za traumatologiju Klinike za kirurgiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Iako smo više puta tijekom dana kontaktirali dežurnu tužiteljicu kako bismo doznali više informacija, te tako informirali javnost o eventualnim novim detaljima incidenta, koji se dogodio oko 3:30 sati, to nam nije uspjelo.

Javnosti je ostala nepoznanica koliko je metaka ispaljeno, je li mladića metak okrznuo ili je prošao kroz dio tijela, nije poznato ima li privedenih osoba, kao ni to je li u pucnjavi netko od gostiju kafića bio eventualna meta napadača, te niz drugih pojedinosti.

Iz MUP-a je za Bljesak.info kratko priopćeno da je vjerojatno večer maškara iskorištena da bi se napadači maskirali kako bi izvršili napad.

Kopirati
Drag cursor here to close