Učestale provale

Mostar: Proteklih dana zabilježeno više provala u kladionice, suvenirnice, firme ...

Vijesti / Crna Kronika | 23. 10. 2014. u 12:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklih nekoliko dana na području Starog grada u Mostaru i naselju Šemovac zabilježeno je nekoliko provala u privatne, stambene i poslovne objekte. Prema službenim podacima iz MUP-a HNŽ prije dvije noći izvršena je provala u tri objekta, a radi se o suvenirnicama u Starom gradu.

Prilikom porvale u jedan od poslovnih objekata policija je zatekla počinitelje, međutim nakon kraće potjere za njima, provalnici su pobjegli.

Iako je policija istaknula da su u pitanju tri objekta, stanovnici i vlasnici objekata s navedenog područja su naveli desetak poslovnih i stambenih objekata gdje je u proteklih 7 do 10 dana izvršena provala.

Na pojedinim objektima video nadzor je zabilježio provalnike u prolazu ili na djelu. Policija poduzima dalje mjere na pronalasku počinitelja.

U noći sa srijede na četvrtak izvršena je provala u poslovnicu kladionice 'Premier' u Ulici kralja Tomislava (na starom igralištu), poslovnicu kladionice 'Formula' u naselju Donja Mahala, te u jednu firmu u Rodoču. Policijski službenici Odjela kriminalističke policije izvršili su očevid i poduzimaju dalje mjere i radnje na pronalasku počinitelja.

Kopirati
Drag cursor here to close