Pljačka kao prilog

Mostar: Naručili sendviče, pa opljačkali dostavljača

Vijesti / Crna Kronika | 08. 10. 2015. u 16:19 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danijel S. (1994.) obavijestio je u srijedu Policijsku upravu Mostar u 22.40 sati da je nad njim izvršeno razbojništvo.

Naime, spomenuta osoba koja radi na dostavi 'Taze grilla' izvršila je dostavu narudžbe u krugu Osnovne škole na Bijelim brijegu, te su ga tom prilikom fizički napale četiri osobe koje su mu otuđile novčani iznos od oko 320 KM i četiri sendviča.

Iste večeri, u 23:05 sati Policijskoj postaji Čitluk obratio se Ivan O., uposlenik automat kluba 'MDI'. On je prijavio pokušaj razbojništva u ovom klubu kada je jedna, njemu nepoznata maskirana muška osoba ušla u klub i zaprijetila upotrebom pištolja tražeći novac.

Ivan O. zajedno s gostima kluba koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu događaja, svladali su napadača, te su pozvali policiju. Naknadno je utvrđeno da se radi o Grgi B. (1976.) iz Hodbine, navodi se iz MUP-a HNŽ.

U 23:50 sati Aida H. uposlenica poslovnice kladionice 'Bet live' u mostarskom  prigradskom naselju Potoci obavijestila je policijsku postaju Mostar - sjever da je nad njom izvršeno razbojništvo.

U prostorije kladionice ušla je jedna, njoj nepoznata, muška osoba koja je uz prijetnju upotrebe noža zatražila novac. Nakon što je dobio novac, muškarac se udaljio. Prema izvješću iz MUP-a HNŽ otuđen je novčani iznos od oko 830 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close