U plamenu

Mostar: Na parkingu izgorio Fiat

Vijesti / Crna Kronika | 12. 04. 2015. u 03:32 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedna paljevina automobila u Mostaru. Ovoga puta riječ je o automobilu Fiat Tipo koji je bio parkiran u naselju Tekija.

U nedjelju oko 3:45 sati vatrogasci su primili poziv o požaru na osobnom automobilu u naselju Tekija, nedaleko od mosta 'Hasan Brkić'.

Pravovremenom intervencijom spriječeno je širenje vatre na okolne automobile, ali je od toplote ipak u manjoj mjeri oštećen Ford Focus koji se nalazio do Fiata. Na Fiatu je izgorio prednji dio vozila, te dio unutrašnjosti.

Intervencija vatrogasaca je trajala oko pola sata nakon čega su požar ugasili. Službenici Odjela krim. policije bi tijekom nedjelje trebali uraditi očevid, a nakon toga bit će poznato je li automobil namjerno zapaljen ili je došlo do samozapaljenja.

Podsjetit ćemo kako je na Tekiji 1. travnja izgorio osobni automobil Ford Focus, a novim događajem u ovom naselju nastavljen je crni niz u kojemu je izgorjelo više osobnih automobila od početka godine. Policija se još nije izjašnjavala o ovom problemu, niti je li na tragu počinitelju.

Kopirati
Drag cursor here to close