nemar i nebriga

Mostar: Lutkari i djeca ponovno u sjeni zapaljenih kontejnera

Vijesti / Flash | 12. 12. 2015. u 10:21 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djecu koja su u subotu 12. prosinca, došla na predstavu 'Ptice bez granica' u izvedbi Lutkarskog kazališta Mostar, dočekao je požar u kontenjeru ispred prostorija ovog kazališta.

Ponovno je dim i gomile razbacanih smrdljivih vrećica zasjenilo ono lijepo u ovom gradu, a podsjećanje na ove probleme, za koje nitko ne želi preuzeti odgovornost, izgleda kao čisto bacanje riječi u vjetar.

Apele odgovornima je više puta upućivao i ravnatelj Lutkarskog kazališta, Tibor Oreč, koji nam je ranije potvrdio kako unatoč brojnim pokušajima nitko i dalje ne preuzima odgovornost za ovaj kontejner i odbacivanje otpada.

''Apelirali smo više puta na JP Parkove i na Gradsku upravu, no kažu da se ništa ne može učiniti i ne znamo kojem objektu pripadaju ovi kontejneri'', rekao je ranije u razgovoru za Bljesak.info Tibor Oreč ravnatelj Lutkarskog kazališta, a JP Parkovi koje su kontaktirali, ne mogu održavati dio ispred Lutkarskog bez inspekcije.

Problem sa 'ničijim smećem' uporno stvara ruglo ispred Lutkatskog kazališta i djecu, umjesto učenja o lijepom i čistom gradu i ekologiji, podsjeća kako je ono nenormalno zapravo u našem gradu svakodnevno i normalno.

Kopirati
Drag cursor here to close