Paljevina?

Mostar: Izgorio automobil kod nekadašnjeg hotela 'Ruža'

Vijesti / Crna Kronika | 31. 07. 2014. u 07:57 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom noći u Ulici Husnije Repca, u neposrednoj blizini nekadašnjeg hotela 'Ruža' izgorio je automobil Renault beogradskih registarskih oznaka.

Kako Bljesak.info saznaje iz policijskih izvora požar na automobilu se dogodio oko 04 sata. Iz Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar za Bljesak.info priopćeno je da su prijavu o požaru zaprimili u 04:15 sati, te su sa dva vozila izašli na teren i ugasili vatru.

Intervencija vatrogasaca završila je u 04:50 sati, a spriječeno je širenje vatre na okolne automobile. Tijekom jutra službenici Odjela krim. policije (OKP) su uradili očevid i izuzeli određene tragove, te tako dokumentirali ovaj slučaj izgorenog automobila.

Radi dalje istrage automobil je izuzet u krug PU Mostar specijaliziranim policijskim vozilom 'pauk'. Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja od automobila je ostala čitava jedino prednja maska sa registracijom i znakom vozila.

Podsjetit ćemo kako su, prije nešto više od mjesec dana, u blizini Carinskog mosta u Mostaru sa automobila Peugeot 206 skinuta sva četiri kotača, a automobil je imao registarske oznake Srbije.

Kopirati
Drag cursor here to close