Krađe

Mostar: Iz dvije kuće otuđen novac i stvari u vrijednosti većoj od 15.000 KM

Vijesti / Crna Kronika | 07. 07. 2015. u 10:42 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na mostarskom području zabilježene su dvije krađe u kojima su dvije osobe lišene slobode.

Kako je iz MUP-a HNŽ priopćeno za Bljesak.info, u ponedjeljak u 8:40 sati Cvijeta L. iz Novog naselja u Bačevićima prijavila je krađu novca i dokumenta.

Prema prijavi, otuđen je novčani iznos od oko 1000 eura, oko 2500 KM, te putovnica. Krađu su izvršile dvije osobe Romske pripadnosti koji su se nakon krađe udaljili u kombi vozilu Mercedes.

Operativnim radom na terenu, policijski službenici su zaustavili spomenuti kombi na području Jablanice, te su slobode lišili Dž. B. (1978.) i Š.J. (1989.) obojica iz Brčkog. Nad njima je provedena kriminalistička obrada, a na mjestu krađe urađen je očevid.

Istog dana, ali u 23:50 sati Senad H. iz Vrapčića prijavio je provalu u obiteljsku kuću, navodi se u izvješću MUP-a HNŽ.

Prema prijavi iz kuće je otuđena torbica u kojoj se nalazio novčani iznos od oko 1700 KM, bankovne kartice, te osobni dokumenti. Osim toga iz kuće je otuđen mobitel, laptop, te sat Rolex čija je vrijednost procijenjena na 13 000 dolara.

Službenici Odjela kriminalističke policije uradili su očevid, te se radi na pronalasku počinitelja, navedeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close