Očevid

Mostar: Devetogodišnjak iz nesreće životno ugrožen

Vijesti / Crna Kronika | 30. 06. 2015. u 12:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jučer tijekom prijepodneva kod Južnog logora dogodila se prometna nesreća u kojoj je devetogodišnji dječak Romske pripadnosti zadobio veoma teške tjelesne ozljede.

Prema riječima očevidaca dječak je pokušao prijeći cestu, te ga je prilikom prelaska ulice udario automobil i odbacio ga nekoliko metara dalje.

Neslužbeno saznajemo da se nakon toga vozač automobila udaljio s mjesta nesreće. Vozač automobila B.Ć. je naknadno pronađen, te je nad njim izvršena kriminalistička obrada i uzeta izjava o okolnostima nesreće, priopćeno je iz županijskog tužiteljstva za Bljesak.info.

Dječak je prvobitno hospitaliziran u RMC 'dr. Safet Mujić', a potom je prebačen u SKB Mostar.

Iz Ureda za informiranje SKB Mostar za Bljesak.info priopćeno je kako je dječak B.F. (2006.) smješten na Odjelu za opće i intenzivno liječenje SKB Mostar s teškim ozljedama. Osoba je životno ugrožena i poduzete su sve radnje u skladu sa pravilima medicinske struke.

Dežurna tužiteljica je za Bljesak.info rekla kako su poduzete sve zakonske aktivnosti, uzet je uzorak krvi za analizu, obavljen je očevid, uzete su izjave od sudionika nesreće i očevidaca, te je gotovo sve kompletirano.

Kopirati
Drag cursor here to close