Mostar: Bombom na obiteljsku kuću
Nema ozlijeđenih
OBJAVA: Nedjelja, 10. rujna 2017. 0:35
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Bijeli brijeg eksplozija policijaBijeli brijeg eksplozija policija2Bijeli brijeg eksplozija policija3
0
Bijeli brijeg eksplozija policija
Bijeli brijeg eksplozija policija2
Bijeli brijeg eksplozija policija3

Ovom prilikom pričinjena je materijalna šteta, dok ozlijeđenih nije bilo. Službenici Policijske uprave Mostar osiguravaju mjesto događaja, a tijekom nedjelje će biti obavljen očevid.

U subotu oko 22.35 sati u mostarskom naselju Bijeli brijeg eksplodirala je, za sada, nepoznata eksplozivna naprava. Eksplozija je uznemirila stanovnike obližnjih zgrada i kuća.

Ovom prilikom pričinjena je materijalna šteta na obiteljskoj kući I.Č., dok ozlijeđenih nije bilo, doznaje Bljesak.info s mjesta događaja.

Službenici Policijske uprave Mostar osiguravaju mjesto događaja, a tijekom nedjelje će biti obavljen očevid.

U posljednje vrijeme dogodilo se više eksplozija na području Mostara. Eksplozija se dogodila u Jasenici gdje je bačena bomba na obiteljsku kuću, potom u naselju Zalik gdje je eksplozija bila postavljena pod jedan automobil, a nekoliko dana poslije toga došlo je i do eksplozije u naselju Carina.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.