Eksplozija

Mostar: Bačena bomba ispred pekare

Vijesti / Crna Kronika | 22. 06. 2015. u 06:24 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snažna eksplozija bombe probudila je jutros oko 3.45 sati stanovnike mostarskog naselja Zalik.

Bomba je bačena ispred pekarnice 'Inpek', koja se nalazi u neposrednoj blizini podvožnjaka.

''Sinoć u 3 i 45 sati nepoznata osoba je prijavila da je bačena nepoznata eksplozivna naprava ispred pekarnice 'Inpek' u mostarskom Zaliku u vlasništvu P.K. rođenom 1980. godine iz Konjica'', rekao je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a.

''Policijska patrola osigurala je mjesto događaja i rade se sve ostale radnje da se vidi koji su motivi'', dodao je Marić.

Kako je rekao Marić nitko nije ozlijeđen, a pričinjena je i manja materijalna šteta na jednom vozilu.

Kako je istaknuo vlasnik objekta, on je već prije dobivao prijetnje, te je sve uredno prijavljivao policiji. Međutim, kako je sam vlasnik pekarnice istaknuo nitko ništa nije poduzimao. Prema njegovim navodima i nedavno je dobio upozorenje i dogodila se ova eksplozija protekle noći.

Na objektu su oštećena gotovo sva stakla, te dio pročelja na objektu. Na automobilu koji je bio parkiran prekoputa pekarnice, razbijeno je bočno staklo.

Tijekom prijepodnevnih sati obavljen je očevid od strane službenika Odjela kriminalističke policije, te su izuzeti određeni tragovi koji bi trebali pomoći u ravjetljavanju ovog kaznenog djela.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close