Doboj

Mladići i djevojke se tukli međusobno, pa nasrnuli na policiju

Vijesti / Crna Kronika | 21. 03. 2014. u 15:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Doboju lišila je slobode A.P. i D.P., oba iz tog grada, nakon što su fizički nasrnuli na policijske službenike koji su uspostavljali javni red i mir narušen tučnjavom i galamom.

Nakon zaprimljene prijave da se na sportskom poligonu u ulici Nikole Tesle u Doboju nalazi grupa mladića i djevojaka koji narušavaju javni red i mir, policijski službenici su izašli na mjesto događaja gdje su zatekli u tučnjavi A.P. i sedamnaestogodišnjakinju, oboje iz Doboja koji su imali vidljive oguljotine na licu, priopćeno je danas iz CJB Doboj.

Prilikom sprječavanja dalje tučnjave, A.P. je pružao aktivan otpor, nakon čega je lišen slobode. U međuvremenu, maloljetnica je ušla u vozilo vlasništvo njenog brata i fizički napala njegovu djevojku, dok su se druge osobe pokušale udaljiti s lica mjesta.

Prilikom izdavanja naredbe da se ne udaljavaju s lica događaja, D.P. je uz verbalne prijetnje fizički nasrnuo na policijskog službenika, nakon čega je lišen slobode.

Tijekom lišavanja D.P. je pružao aktivan otpor prilikom čega je policijskom službeniku nanio ozljede u predjelu šake. Maloljetnici je izdato naređenje da izađe iz vozila, nakon čega je djevojka legla na tlo i vrišteći udarala nogama i rukama od asfaltnu površinu.

Zbog bojazni da će izvršiti samoozlijeđivanje, maloljetnica je vozilom hitne pomoći prevezena na Odjeljenje neuropsihijatrije dobojske bolnice. O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Doboj.

Nakon izvršene kriminalističke obrade A.P. i D.P. su pušteni na slobodu, a po dokumentiranju protiv D.P. će Okružnom tužiteljstvu Doboj biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti. Protiv A.P. i maloljetnice Osnovnom sudu Doboj bit će dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Kopirati
Drag cursor here to close