Tragedija

Mladić skočio sa Starog mosta i nije izronio

Vijesti / Crna Kronika | 11. 08. 2016. u 16:22 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dvadeset i petogodišnji mladić (M.I.), porijeklom iz Zvornika, danas je oko 16:30 sati skočio sa Starog mosta u Mostaru i nije isplivao na površinu'', izjavio je za Fenu Zdenko Marić, predsjednik Saveza Gorskih službi spašavanja U BiH, čiji su članovi odmah krenuli u potragu.

''Iako mu je zbog loših vremenskih uvjeta sugerirano da ne skače, mladić se samovoljno odlučio na skok sa Starog mosta'', potvrdio je za Bljesak.info dežurni tužitelj i dodao kako se radi o mladiću u srednjim dvadesetim godinama.

Kako je Marić priopćio, tijelo mladića je primjećeno nedaleko od Starog mosta, ali ga je bujica ponovno povukla prema dnu i nestao je.

Pripadnici Interventne spasilačke službe (ISS) iz Mostara nastojali su stići na vrijeme, nakon poziva koji je uslijedio od policije, ali je već bilo kasno.

''Tijelo je nestalo u dubini ispod Lučkog mosta i slijedi ronilačka potraga koju će poduzeti ISS u petak ranim jutarnjim satima'', ističe Marić.

Kako se doznaje, mladić se nije nikome javio u Klubu skakača u vodu ''Mostari'', niti je tražio dozvolu za skok, nego je to uradio na svoju odgovornost.

Esad Humo predvodi ekipu ronioca koja će u petak ujutro pokrenuti potragu pod vodom u namjeri da pronađu tijelo utopljenika.

Kopirati
Drag cursor here to close