Naselje Bistrik

Mladić se s mosta bacio na cestu: Preminuo od zadobivenih ozljeda

Vijesti / Crna Kronika | 27. 01. 2015. u 20:39 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac sa teškim tjelesnim ozljedama dovezen je u utorak iza 18 sati u KUM Kliničkog centra univerziteta u Sarajevu, a utvrđeno je da je ozljede zadobio nakon što je skočio sa mosta u sarajevskom naselju Bistrik u ulici Put mladih muslimana.

U operativnom centru MUP-a KS su za Klix samo potvrdili da im je u 18 sati javljeno da je momak skočio s mosta, ali nisu imali više informacija i detalja.

Na Kliničkom centru je potvrđeno da je na Kliniku urgentne medicine primljen mlađi muškarac. Nakon dijagnostike je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.

"Pacijent K. A. (1989.) je teško ozlijeđen i životno je ugrožen. Ozlijedio je sve vitalne organe, a liječnici se bore za njegov život", izjavila je za Klix Muamera Šehić, glasnogovornica KCUS-a.

Mladić koji je u utorak navečer skočio s mosta na Bistriku u Sarajevu preminuo je usljed teških povreda, potvrđeno je za portal Klix. Mladić inicijala K. A. (1989.) je skočio s mosta na Bistriku sinoć nešto prije 18 sati. Zadobio je teške tjelesne ozljede, nakon čega je prevezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

"Uprkos borbi liječnika da održe pacijenta u životu, on je nažalost izgubio bitku za život u 23:28 sati", izjavila je za Klix glasnogovornica KCUS-a Muamera Šehić. Iz MUP-a Kantona Sarajevo je potvrđeno da se radi o samoubojstvu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close