Savjeti

Mirjana Hrga o Sarajevu: Čuvajte auto, policija ne postoji

Vijesti / Flash | 12. 05. 2015. u 06:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Parkirajte auto samo na čuvanim parkinzima, obijaju aute i u najužem centru'', poručila je Mirjana Hrga novinarka Al Jazzerae na svojem facebook profilu nakon što je obijeno vozilo njezinih prijatelja koji su je došli posjetiti u Sarajevo.

Uz fotografiju razbijenog vjetrobranskog stakla, Hrga je navela savjete svojim prijateljima, koji s osobnim automobilima dolaze u glavni grad BiH.

''Nakon jučerašnjeg iskustva, par prijateljskih preporuka za one koji autom idu u Sarajevo :
- parkirajte samo na čuvanim parkinzima; obijaju aute i u najužem centru, npr Narodno pozorište, usred dana, par metara od terase gdje prijete kavu. Policija ih ne hvata, građani ih ne zaustavljaju jer se boje noževa.
- pokuša li vas netko u prometu presresti, kako bi vas uvjerio da ste mu "razbili retrovizor", nemojte otvarati vrata, ne daj Bože izlaziti. Najbolje biti zaključan.
- vozite li se u gradu iza starog auta, držite razmak. Namjerno koče da se zabijete. Zbog naknade štete.
U svemu ostalom, u tom šarmantnom gradu ćete uživati'', napisala je Hrga, koja u komentarima ispod navodi da je Sarajevo čisti Teksas te da se od 2008. godine razlikuje u tome što sada kriminalci ne bježe.

 

''Sad ne bježe. To je razlika u odnosu na 2008. Rade to usred dana, pred očima prolaznika. Kažem, nitko se ne usudi ni poviknuti... Policija ne postojii. Pitala sam zašto ih ne love, to je gomila narkomana i hohstaplera, ali osim što se policiji ne da, navodno nema ni mjesta u zatvorima'', napisala je Hrga ponukana razbijanjem i pljačkom automobila na parkingu ispred kafića gdje je s gostima pila kavu.

Kopirati
Drag cursor here to close