A ono znaš

Milanović o tajnom audiozapisu: Skužili smo da nas snimaju

Vijesti / Flash | 25. 08. 2016. u 06:11 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Objavu snimke na portalu Jutarnjeg lista, na kojoj se čuje kako Milanović Josipu Klemmu i Dražimiru Jukiću govori i da je BiH ''zemlja bez reda i poretka'', te bi ih on preko reda ugurao u EU, komentirao je sinoć i sam šef SDP-a.

Gostujući u Dnevniku Nove TV, Milanović je izjavio da su sudionici tog sastanka ''skužili'' da ih snimaju.

''Mi smo to skužili, ali smo šutjeli i smijali se. To govori o karakteru nekih ljudi, ne svih'', rekao je Milanović, dodajući da će se i dalje sastajati sa predstavnicima braniteljskih udruga.

''Ovi dečki su došli kod nas u SDP. Jako dobro smo se razumjeli. Oni jako dobro znaju što mi zamjeraju. Žalili su se neki da su protiv njih podnesene prekršajne prijave zbog onog kod Markove crkve, ali ja nisam sudac, prekršili su zakon'', ustvrdio je Milanović.

Franko Vidović poručio je pak na Facebooku da je sastanak organizirao u dobroj vjeri, a ''što se tiče SDP-a, sastanak se mogao održati i pred novinarima ili se moglo reći da će se sastanak snimati i nikakvih problema ne bi bilo''.

Ogorčen je, međutim, ''unaprijed pripremljenim priopćenjem'' koje su pripadnici Zbora udruga hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge Specijalne policije podijelili medijima.

Za razliku od Milanovića, Vidović je dotičnoj gospodi na kraju poručio da će, što se njega tiče, sljedeći sastanak s njima biti održan - nikad.

Kopirati
Drag cursor here to close