Posao

Menadžer konkurenciji slao dojave o bombama

Vijesti / Crna Kronika | 26. 08. 2015. u 06:53 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka policija podnijela je Okružnom tužiteljstvu izvještaj protiv P.K. iz ovog grada zbog osnovane sumnje da je zvao policiju i lažno dojavljivao da su u ugostiteljskim objektima postavljene bombe.

Kako Nezavisne novine doznaju, u pitanju je Predrag Kelečević zvani Keki, menadžer u banjalučkom klubu Kristal, a koji se na ovaj način borio protiv konkurencije.

Policija ga tereti da je 2. kolovoza oko jedan sat iza ponoći pozvao operativno dežurstvo policije na broj 122 te prijavio da su u dva banjalučka kluba postavljene bombe.

Nezavisne novine objavile su kako su u pitanju klubovi Underground i Drama, a oko 500 gostiju, koliko se u tom trenutku u njima nalazilo, evakuirano je kako bi se pregledom utvrdilo da su dojave lažne.

Kako je novinama otkrio izvor blizak istrazi, on je poziv uputio s jedne telefonske govornice u gradu, a trajao je tek nekoliko sekundi.

"Kazao je kako su u Undergroundu i Drami postavljene bombe i odmah je spustio slušalicu, kazao je izvor.

Zanimljivo je, navode Nezavisne novine, i to da je iste večeri kada su dojavljene bombe u ovim lokalima netko pozvao policiju i kazao kako je i u Kristalu postavljena bomba, pa je i ovaj objekat bio evakuiran.

Kopirati
Drag cursor here to close