Priče

Medijska patka: Ministri neće u Demokratsku frontu

Vijesti / Flash | 25. 12. 2014. u 18:55 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Demokratska fronta demantirala je danas navode pojedinih medija o prelasku federalnog ministra zdravstva Rusmira Mesihovića i federalnog ministra unutarnjih poslova Predraga Kurteša u ovu stranku.

''Povodom netočnih navoda objavljenih u medijima o navodnom prelasku dva ministra iz Vlade Federacije BiH u Demokratsku frontu, imamo obvezu uputiti demantij'', navodi Ured za odnose s javnošću Demokratske fronte u priopćenju.

Podsjećamo, novinska agencija Patria objavila je danas kako ''ujedinjenje ljevice u BiH uzima maha ali ne onako kako bi to SDP želio''.

''Ne prestaju prelasci iz Socijaldekomratske partije (SDP) u Demokratsku frontu Željko Komšić. Nakon Dževada Bećirevića, dugogodišnjeg načelnika Općine Centar u DF su prešla i dva, još uvijek aktualna, SDP-ova ministra iz Vlade FBiH'', objavila je, pokazalo se neistinu, Patria.

Prelazak je demantirao i sam Kurteš rekavši kako ''o prelasku u Demokratsku frontu nije razgovarao ni s kim''.

''Nisam ja njih zvao, niti oni mene. Što će se u političkoj budućnosti događati, to ostaje da vidimo, ali u ovom trenutku razmišljam jedino o sigurnosti građana FBiH'', rekao je Kurteš.

Kopirati
Drag cursor here to close