Ozlijeđeni radnici

Maglaj: Radnik poginuo u eksploziji

Vijesti / Flash | 26. 07. 2016. u 08:01 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Jedna osoba, koja je ozlijeđena u jutrošnjoj eksploziji u firmi Natron Maglaj, u Kantonalnu bolnicu Zenica je dovezena bez znakova života s vidnim opekotinama cijelog tijela, a posebno glave i grudnog koša sprijeda'', kazali su Feni u Odjelu za odnose s javnošću JU Kantonalna bolnica Zenica.

Navode da je u Odjel urgentne medicine Kantonalne bolnice Zenica jutros od 8.25 do 8.55 sati primljeno sedam pacijenata s ozljedama koje su zadobili na radnom mjestu u tvornici "Natron" Maglaj pri jakoj eksploziji.

Prvi pacijent S.E. (1954.) je dovezen bez znakova života s vidnim opekotinama cijelog tijela.

Pacijent Š. A. (1980.) je imao ozbiljne opekotine lica i ruku i nakon obrade je premješten u Odjel plastične kirurgije radi daljeg medicinskog tretmana.

''Ostalih pet pacijenata se zasad opservira u Odjelu urgentne medicine radi tegoba a respiratornim sustavom, očima i mjestimičnim opekotinama po licu i rukama'', kažu u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Dežurni tužitelj Kantonalnog tužiteljstva Zeničko-dobojskog kantona je obaviješten o eksploziji koja se dogodila jutros u firmi Natron Maglaj i izašao je na mjestu događaja - potvrđeno je Feni u Kantonalnom tužiteljstvu ZDK-a.

Očevid obavljaju ovlaštene službene osobe Ministarstva unutarnjih poslova ZDK-a pod rukovodstvom dežurnog kantonalnog tužitelja.

U Kantonalnom tužiteljstvu ZDK-a kažu da će više informacija biti poznato nakon obavljenog očevida.

Eksplozija kotla za loženje u tvrtki Natron Maglaj dogodila se jutros u 7.50 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close