18 navijača

Legijini navijači opljačkali benzinsku u Vrgorcu pa pošli u Mostar na utakmicu

Vijesti / Flash | 13. 07. 2016. u 11:46 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Doljani 12.7.2016. godine nisu dopustili ulazak u Bosnu i Hercegovinu za 18 državljana Poljske (grupa navijača poljskog nogometnog kluba 'Legia' Warszawa) zbog predstavljanja prijetnji sigurnosti BiH, javnom poretku, javnom redu i miru, javnom zdravlju u BiH ili međunarodnim odnosima BiH.

Prethodno je zaprimljena informacija o pljački benzinske pumpe u Vrgorcu (Republika Hrvatska) od više državljana Poljske koji su se udaljili u dva kombija.

Dolaskom kombija, nacionalnih oznaka Poljske, na Međunarodni granični prijelaz Crveni Grm, zbog postojanja osnova sumnje da su počinitelji pljačke, sukladno suradnji BiH i RH, zadržani su i predati službenicima Policijske postaje Vrgorac na daljnje postupanje.

Pri ponovnom pokušaju ulaska u BiH na MGP Crveni Grm državljanima Poljske odbijen je ulazak iz navedenog razloga.

Istoga dana službenici Postrojbe granične policije Trebinje u graničnom pojasu na području Bileće su otkrili 16 državljana Belgije u ilegalnom prelasku državne granice. Kontrolirani su u dva vozila, vlasništvo rent-a-car agencija iz BiH. Strani državljani su procesuirani prekršajno, priopćeno je iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close