Božićna poruka

Lasić čestitao i poručio kako ne želi opet biti premijer

Vijesti / Flash | 19. 12. 2014. u 11:21 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nemam ambicija da budem predsjednik Vlade i vidim se na nekim drugim poslovnima, što zna i moja stranka'', rekao je premijer HNŽ-a Denis Lasić dodavši kako je HNŽ najstabilnija županija u FBiH.

Govoreći o radu Vlade HNŽ-a u proteklome razdoblju, Lasić je kazao kako je zadovoljan njezinim radom, posebno kada se uzmu u obzir okolnosti u kojima je njegova vlada radila izdvojivši pri tom elementarne nepogode te prosvjede u veljači.

Dodao je kako je zadovoljan i što će vlada, uz mali rebalans, uspješno ispuniti sve svoje financijske obveze, te da će se njegova Vlada u tehničkom, ponašati i kao u pravom mandatu.

''Mislim da ostavljamo dobru perspektivu budućoj vladi'', naglasio je, napominjući kako mu je žao i da je nezadovoljan što vlada nije uspjela biti još jači oslonac socijalno ugroženim građanima.

Lasić je uputio danas svim građanima Mostara prigodnu božićnu i novogodišnju čestitku.

''Pred nama je Božić, najsvečaniji obiteljski katolički blagdan, blagdan mira i radosti. Vrijeme došašća u kojem se nalazimo, vrijeme je kada na osobit način iskazujemo ljubav prema bližnjima, bliskost prema slabijima i onima u potrebi. Božićni duh u nama jača spremnost na žrtvu, razumijevanje i želju za pomoć ljudima. Upućuje nas na skromnost, zajedništvo i dobrotu'', kazao je, uz ostalo, premijer Lasić u svojoj čestitki.

''Svim građanima HNŽ-a želim sretnu i uspješnu novu godinu, ispunjenju zdravljem, toplinom obitelji, zajedništvom i svekolikim boljitkom'', naveo je Lasić u blagdanskoj čestitki.

Kopirati
Drag cursor here to close