Prilagodite vožnju

Lančani sudar u Zaliku; Policija zabilježila 13 prometnih nesreća

Vijesti / Crna Kronika | 22. 05. 2015. u 06:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak oko 20 sati na prilazu semaforima u Zaliku dogodio se lančani sudar. U sudaru su sudjelovala četiri automobila: Opel Vectra, Opel Corsa, Škoda Octavia i Mercedes.

Posljednji u nizu, Mercedes je pretrpio najviše materijalne štete. Zbog ovog sudara promet iz smjera sjevera prema gradu se preusmjeravao obilaznim cestama. Ozlijeđenih nije bilo.

Očevid su obavili službenici Policijske uprave Mostar. Inače, tijekom posljednja 24 sata prometna policija u HNŽ je imala pune ruke posla.

Kako je za Bljesak.info priopćeno iz MUP-a HNŽ u proteklih 24 sata zabilježeno je 13 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede, a jedna osoba lakše tjelesne ozljede.

U nekoliko prometnih nesreća nastala je velika materijalna šteta. Zbog skliskog kolnika, te u pojedinim dijelovima županije smanjene vidljivosti zbog magle, iz MUP-a HNŽ apelirali su vozače da smanje brzinu i vožnju prilagode trenutnim uvjetima na cesti.

Osim vremenskih uvjeta, uzroci prometnih nesreća su i ceste u lošem stanju, pa policija poziva na dodatan oprez. Također, u slučaju alkoholiziranosti i umora savjetuje se izbjegavanje vožnje kako bi se izbjegle negativne posljedice u prometu.

Kopirati
Drag cursor here to close