Napad

Krijumčar napao graničnog policajca

Vijesti / Crna Kronika | 24. 08. 2016. u 13:54 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Postrojbe granične policije Bijeljina 23.8.2016. godine nadzorom graničnog pojasa u blizini rijeke Drine su otkrili osobu koja je u kombi, bh. registarskih oznaka, utovarala vreće s tekstilnom robom.

Robu su prethodno čamcem iz Srbije u BiH prebacile dvije nepoznate osobe. Prilikom sprječavanja državljanina BiH D. Z. da uđe u kombi i pobjegne, policijskom službeniku je pružio otpor i nanio lakše tjelesne ozljede.

Svladan je i lišen slobode. Zbog činjenice da je krijumčario robu i napao policijskog službenika prilikom vršenja službene radnje, protiv 43-godišnjeg D. Z. Tužiteljstvu BiH će biti podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu.

Nepoznate osobe su se udaljile čamcem u smjeru R. Srbije o čemu su obaviješteni pripadnici MUP-a R. Srbije. Prilikom pregleda vozila otkriveno je šest vreća sa 614 tekstilnih predmeta koji će biti predati Upravi za neizravno oporezivanje BiH.

U 2016. godini Granična policija BiH je evidentirala još jedan napad na službenu osobu prilikom vršenja službene radnje. U 2015. su evidentirana tri napada na pripadnike GPBiH, od čega su dva kaznena djela, navodi se iz Ureda za informiranje ove policijske agencije.

Kopirati
Drag cursor here to close