Krađe

Kradljivci: U Bugojnu nisu sigurne ni biljke

Vijesti / Flash | 17. 10. 2014. u 09:26 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici PS Bugojno otkrili su izvršitelje dvaju kaznenih djela krađe i jednog kaznenog djela šumske krađe.

Radi se o krađi koja je izvršena u ožujku ove godine na štetu A.B. iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja, a osumnjičena je S.O. (28) iz Bosanske Gradiške.

Druga krađa, koju su otkrili službenici PS Bugojno, izvršena je u svibnju 2013. kada je s lokaliteta Šehidskog mezarja u ulici Šehitluci-Bosanska u Bugojnu ukradeno 70 stabala ukrasnog drveća tuja.

Osumnjičeni za izvršenje ovog kaznenog djela su V.M. (38) i E.I. (34) iz Bugojna.

Đ.M. (56) iz Bugojna osumnjičen je za šumsku krađu izvršenu 2. listopada ove godine u mjestu Glavice na teritoriji bugojanske općine, na štetu F.M.

Protiv svih osumnjičenih bit će podnesen izvještaj Tužiteljstvu SBK-a u Travniku.

Također u policijsku stanicu Bugojno u četvrtak navečer u 22.20 sati obratio se H.P. (56) i prijavio da su ga u Sultan-Ahmedovoj ulici, na lokaciji ispred Lovačkog doma, fizički napale četiri osobe, otevši mu skupocijeni zlatni lančić.

H.P. je odvezen u Dom zdravlja Bugojno radi ukazivanja liječničke pomoći, a na mjesto događaja upućene su patrole policije radi pronalaska izvršitelja.

Ubrzo se došlo do saznanja da se u vezu s ovim kaznenim djelom mogu dovesti osobe S.K. (37) i M.R. (60) iz Bugojna, te S.B. (37) i M.Č. (35) iz Donjeg Vakufa.

Svi osumnjičeni lišeni su slobode na području Bugojna i Donjeg Vakufa i nad njima se vrši kriminalistička obrada.

Oteti zlatni lančić je pronađen, a službenici Kriminalističke policije PU Bugojno nastavljaju sa dokumentiranjem ovog kaznenog djela, nakon čega će biti podnesen izvještaj Županijskom tužiteljstvu Travnik.

Podsjećamo, Bugojno je potresao napad na djevojku koja je premlaćena i opljačkana. No kasnije je uspostavljeno da je djevojka sama sebe pokrala jer je potrošila novac od plaće u klaidonici.


Kopirati
Drag cursor here to close