Krivina

Kod Stoca poginuo 32-godišnji motociklist

Vijesti / Crna Kronika | 19. 07. 2015. u 14:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oko 11:20 sati na trećem kilometru od Stoca prema Berkovićima dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba.

Kako je Bljesak.info saznao na mjestu nesreće, motociklist koji je poginuo kretao se iz smjera Berkovića prema Stocu, te je u jednoj krivini prilikom preticanja izgubio kontrolu nad upravljačem i izletio s ceste.

Ovu informaciju potvrdio je i dežurni tužitelj koji je na mjestu nesreće rukovodio očevidom koji su obavili službenici Policijske postaje Stolac.

Prilikom izlijetanja s ceste motocikl Kawasaki je 'pokosio' nekoliko željeznih stubića, udario u zemljanu podlogu i ponovno se vratio na cestu, a vozač je završio nekoliko metara dalje od motora i na mjestu nesreće je podlegao od zadobivenih ozljeda.

Dežurni tužitelj je potvrdio da se radi o Mitru D. (1983.) iz Berkovića, te će obdukcija smrtno stradalog mladića biti obavljena u ponedjeljak. Do završetka očevida, uklanjanja motocikla s ceste i ispiranja krvavih tragova, promet je na ovom dijelu ceste bio potpuno obustavljen i odvijao se zaobilaznicom neposredno pored mjesta nesreće.

Poginuo suvozač na motociklu

Na magistralnoj cesti M-4 u mjestu Modrac, u noći sa subote na nedjelju u 2:05 sati, uslijed pada sa motocikla smrtno je stradao 38-godišnji M.D. iz Puračića. Ova nezgoda se dogodila kada je 28-godišnji J.K. iz Devetaka izgubio kontrolu nad motociklom marke 'Suzuki' uslijed čega je došlo do slijetanja sa magistralne ceste, te je njegov suputnik M.D. zbog teških tjelesnih ozljeda podlegao na mjestu događaja.

"Smrtno je stradao suvozač motocikla M.D. (1977.) iz Puračića, dok je J.K. (1987.) prevezen u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje je nakon pružene liječničke pomoći J.K. pušten kući", kazali su iz Ministarstva unutarnjih posla TŽ.

Očevid na mjestu ove nezgode su obavili službenici Policijske postaje Lukavac, a o događaju je obaviješten i županijski tužitelj, prenosi 'Dnevni avaz'.

 

Kopirati
Drag cursor here to close