Banja Luka-Prijedor

Kod muškarca pronađena velika količina cigareta bez markica, novac i streljivo

Vijesti / Crna Kronika | 05. 06. 2014. u 16:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučanin čiji su inicijali Č.P. uhićen je na magistralnoj cesti Banja Luka – Prijedor, nakon što je u njegovom automobilu pronađena veća količina različitih cigareta bez akciznih markica, novac i streljivo. Uhićenje je izvršeno jučer oko 06 sati u mjestu Dragočaj kod Banja Luke, priopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

Policija je prilikom kontrole automobila "passat" kojeg je vozio Č.P. uočila da se na zadnjem sjedištu i prtljažniku automobila nalazi veća količina cigareta bez akciznih markica i istog dana, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banja Luci, izvršila pretres više lokacija koje koristi.

Pretresom kuće i drugih prostorija na području grada Banja Luka i automobila "passat" pronašla je i oduzela 746 boksova cigareta različitih vrsta. Pronađeno je i 30.165 eura, 2.600 dolara, 7.000 KM, četiri mobilna telefona i 37 komada streljiva različitog kalibra.

Nakon završene kriminalističke obrade osoba Č.P. je puštena na slobodu, a policija će protiv njega nadležnom tužiteljstvu podnijeti izvještaj za počinjeno kazneno djelo nedozvoljena trgovina. Oduzeti predmeti su, uz izvještaj o izvršenom pretresu, predati Osnovnom sudu u Banja Luci.

Kopirati
Drag cursor here to close