Dovršena istraga

Kod Imotskog pokušaj dvostrukog ubojstva

Vijesti / Crna Kronika | 25. 07. 2015. u 12:52 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je dovršila obradu slučaja starog 10 dana i za pokušaj ubojstva prijavila 29-godišnjaka i njegovog četiri godine mlađeg šurjaka.

Obračun se dogodio u obiteljskoj kući u Cisti Provo kod Imotskog. 29-godišnjak je najavio dolazak u kuću ženine obitelji. Zaprijetio je jer mu supruga od koje se razvodi ne da viđati dijete.

Na ulazu su ga dočekala dvojica ženine braće, i to sa kosirima u rukama. Stariji, 39-godišnji brat, udario ga je drškom, a mlađi, 25-godišnjak, sječivom po licu i zadao mu vrlo ozbiljne ozljede. 29-godišnjak je, pak, oteo kosir starijem bratu i njime ga dokačio, prenosi Index.

U to je došla policija koju su pozvali nakon što je 29-godišnjak najavio svoj dolazak iz Splita. Kod ženine obitelji stigao je s prijateljem, ali on se nije miješao u sukob i u slučaju ima status svjedoka.

Policija je tek sada dovršila slučaj jer su 29-godišnjak i stariji ženin brat bili hospitalizirani u splitskoj bolnici zbog teških ozljeda glave. Tek kada su završili s liječenjem, policija je mogla s njima porazgovarati i dovršiti predmet.

Kopirati
Drag cursor here to close