Otkriveni u autu

Kod dva Banjalučanina pronađeno pola kg heroina, mobiteli, tablete ...

Vijesti / Crna Kronika | 13. 07. 2014. u 15:17 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka policija pronašla je 530 grama heroina u ovom gradu i uhitila dvije osobe. Pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Banja Luka sinoć oko 22:20 sati u Ulici put srpskih branilaca uočili su automobil "golf 4", u kojem su se nalazile osobe za koje su postojala operativna saznanja da vrše kaznena djela iz oblasti neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Nakon legitimiranja osoba i kontrole vozila pronađeno je oko 500 grama heroina upakiranog u plastične vrećice, priopćeno je iz CJB Banja Luka. "Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, lišeni su slobode vozač D.M. (42) i suvozač S.B. (40) iz Banja Luke", navodi se u priopćenju.

O svim okolnostima obaviješten je dežurni okružni tužitelj, a na osnovu naredbe Okružnog suda Banja Luka izvršen je pretres stana, kuće i putničkog vozila koje koriste uhićene osobe.

Tom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa kaznenim djelima, i to digitalna vaga, nosač sim kartice sa tragovima droge, 30 grama heriona, mobilni telefoni, više komada pribora za intravensko konzumiranje opojnih droga (medicinske igle, šprice), medicinske tablete koje su korištene za povećavanje materije opojne droge heriona i drugo.

Nakon završene kriminalističke obrade, osobe će uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu danas biti sprovedena u Okružno tužiteljstvo Banja Luka, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close